Servis Menulis di Facebook Page

by - Thursday, January 23, 2020

Miliki Facebook Page khususnya untuk bisnes, namun anda tiada kesempatan atau idea untuk menulis di Facebook Page tersebut secara konsisten? Sudahnya Facebook Page Bisnes anda terbiar tidak di update. Jika di-update sekalipun, ia umpama buat syarat saja postnya, supaya ber-update juga walaupun content yang diberikan adalah tidak menarik dan tidak dapat membantu meningkatkan branding dan sebagai 'kedai maya' anda. 


Usah risau!


Kini, anda boleh dapatkan servis menulis di Facebook Page Bisnes daripada Kak Ayu. Dengan kadar caj servis penulisan yang boleh anda pilih berdasarkan keperluan dan bajet anda iaitu:

  • Caj per/artikel (bermula RM10)
  • Caj bulanan (setiap hari = 1 post atau lebih bergantung kepada bajet)

Anggaran bilangan patah perkataan untuk setiap artikel minimum ialah 50 patah perkataan. Kadar caj adalah bergantung kepada jumlah patah perkataan dan content yang hendak/akan ditulis. 


Anda hanya perlu berikan maklumat dan gambar-gambar yang ingin di postkan di Facebook Page anda. Kak Ayu akan buatkan post dan content di dalam Facebook Page anda berdasarkan maklumat dan gambar yang diberikan. Ayat-ayat akan dikarang dan diolah agar ia sesuai dimasukkan di dalam Facebook Page bisnes anda. 


Untuk maklumat lanjut, boleh terus Whatsapp DI SINI


Dapatkan maklumat terkini di Fanpage Servis Menulis dan Buat Blog. Klik Like dan Set See First untuk tidak terlepas sebarang promosi yang akan Kak Ayu adakan dari semasa ke semasa! You May Also Like

0 Comment