Upah Buat Blog Bisnes Murah!

by - 6:40 PM

Special untuk anda yang berbisnes!

Pakej Blog dan Menulis dengan charge RM250 sahaja. Dapat jer blog, dah siap ada template yang lengkap, order form dan 12 entries.


2 entries:
  • About 
  • Contact


10 entries:
  • 10 entries berkaitan bisnes

Entries Kak Ayu karang dan olah berdasarkan kepada info dan gambar yang diberikan.



Siap jer blog, dah boleh terus guna untuk bisnes. Sebab Kak Ayu sangat memahami, bagi yang belum biasa blogging untuk bisnes, nak buat 10 entries berkaitan bisnes tu agak 'masak' jugak yer nak memikir apa nak tulis.

Jadi, biar Kak Ayu mudahkan kerja korang. Dengan pengalaman Kak Ayu gunakan blog untuk bisnes sejak tahun 2011, InsyaAllah akan Kak Ayu gunakan untuk buat entries.


Kenapa 2 + 10 entries?
Dengan 2 + 10 entries ni, Kak Ayu dah boleh buat post yang akan 'hyperlink' antara satu sama lain, buat Labels & Tags, naikkan Popular Posts di blog, buat Menu Bar (Top Navigations) dan menampakkan blog korang tu dah 'hidup' untuk mulakan bisnes.


FREE iklan di FB dan blog ayurashid. 
Iklan akan kekal. Di blog dalam mode Sticky Post untuk seminggu. Akan diletakkan juga dalam menu Review & Advertorial.


Harap penerangan ini dapat justify kenapa charge RM250 tu dah berbaloi-baloi dan murah giler dah. Berminat boleh terus Whatsapp. KLIK SINI

You May Also Like

0 Comment