MILIKI KERETA MEWAH ANDA SENDIRI DALAM MASA 7 BULAN

by - Monday, September 07, 2020

The Rising Star of Meeracle
Bermula 25.8.2020 - 24.3.2021

Korang berpeluang sertai bisnes MEERACLE dan berpeluang juga untuk menyertai The Raising Star of Meeracle.



Apakah hadiah menarik yang mungkin menjadi rezeki korang untuk dibawa pulang dalam tempoh 7 bulan ini:

Ini dia kereta-kereta mewah yang semuanya cantik giler dan menjadi idaman ramai.














Amacam? Terliur tak? Seronok dalam MEERACLE. Dapat bisnes dan dapat sertai peraduan yang mewah macam ni. Tak cuba tak tau, jadi cepat-cepat grab peluang keemasan ni. Pakej baru saja bermula, jadi makin tinggi chances korang untuk fight dalam challenge ni. 


Untuk maklumat lanjut, korang boleh baca kat 2 link di bawah ni:



ATAU;
Korang boleh terus whatsapp CikHas
CikHas The Raising Star of Meeracle
http://empirecikhas.blogspot.com

You May Also Like

0 Comment